Sacret DNA Print

DNA Healing – Hva er det?

Vi står foran en tid hvor DNA i cellene våre skal utvides og aktiveres så de slumrende delene kan våkne opp. Det er dog ikke mulig å aktivere et DNA som er skadet.

Den typen DNA healing jeg jobber med er kanalisert av Jonnya Idskov Thulstrup fra Mestrene Greven av St.Germain, Lady Rebecca og Maha Cohan fra det hvite broderskap.

Vi har 12 Hoved DNA som hver representerer ett livsområde – hvert hoved DNA har åtte strenger hvor kun seks av disse er så noenlunde aktivert. Finnes det en skade på en av disse strengene er det vanskelig å utfolde dette livsområde i full utstrekning.

De forskjellige Hoved DNA livsområdene er:

Kjærlighet, Visdom, Skaperkraft, Balanse, Fred, Frihet, Skjønnhet, Visjon, Livets Sødme, Livets Næring, Fruktbarhet og Velstand.

Jeg kan tilby healing på livsområdene DNA Kjærlighet, Visdom, Skaperkraft og Balanse.

Sacred DNA Print er et behandlings system, som dels består av spesielt innviede sten og krystaller, høyfrekvent farge-healing, avansert lydhealing, duftoljer, som er blandet og innviet, så de vibrerer på en meget høy frekvens.

I alle livsområdene bruker jeg alltid Den Nye Tids Coach spørreteknikk som kalles samtale med sjelen. Jeg healer gjerne en til en, da trengs det som regel 3 samtaler, det mest effektive er gruppehealing . Når vi jobber i grupper vil alltid ett tema som berører en person også berøre de andre i gruppen. Her kommer synergi effekten inn og healingen blir 100 ganger sterkere en ved en til en healing.

Du kan ikke få healet og aktivert flere DNA strenger enn du er parat til å motta.

Jeg holder jevnlig workshops/gruppe-healinger  hvor du er velkommen til å delta – invitasjon til disse blir lagt ut på min facebook side  Cosmicpowerhealing .

Er du interessert i å samle noen likesinnede hjemme hos deg for en kveld med gruppehealing så ta kontakt.

Link til Cykluscenter