Healing

Healing er en behandlingsform som har eksistert i alle kulturer siden tidenes morgen. Healing betyr å gjøre hel, helbrede. Healing kan løse opp blokkeringer i kroppens energibaner som gjør at livsenergien igjen kan flyte fritt. Healing kan hjelpe til med å øke kroppens naturlige evne til å heale seg selv – å frembringe dyp avslapning og ro. Ubalanser i kroppen kan være oppstått pga ubearbeidede tanker, følelser, spenninger og konflikter som igjen setter seg i kroppen og kan føre til smerter, ubehag og sykdom.

Jeg er en kanal som healingkraften kommer gjennom fra lysets univers, du får akkurat det som du skal ha her og nå i forhold til hva du klarer å ta imot. Det kommer ofte gjennom meldinger til den som får healing fra kanalen, sjelen eller guidene dine.

Jeg bruker forskjellige former for healing når jeg arbeider, intuitiv healing og samtale er integrert i all healing jeg utfører, det er en del av meg. Samtalen er en viktig del av healingen, å stille spørsmål er essensielt for at klienten selv skal komme inn til kjernene av hva det gjelder  og få innsikter på hva som utløste denne spesifikke situasjonen, sorgen, følelsen osv.

Jeg har mange verktøy som jeg jobber med intuitivt fra person til person. Mine hovedverktøy er min kanal og samtale med sjelen. Andre verktøy er innviet røkelse, krystaller, syngeboller, duftoljer, trommer, pendel, toning, mm.

Healing gir tid for ettertanke og pusterom og er balsam for sjelen.

Intuitiv healing og ny tids coaching

Du får akkurat den behandling som du trenger der og da.

DNA healing – jeg arbeider her med forskjellige livsområder -se beskrivelse på nedtrekksmenyen under healing.

Samtaleterapi – ved å bruke den nye tids coaching teknikk finner vi sammen inn til kjernen av ditt problem.

Golden Point – se beskrivelse på nedtrekksmeny under healing

Access Bars  – en avslappende behandlingsprosess som hjelper deg til å slippe taket i   begrensninger på alle områder i livet ditt – se beskrivelse på nedtrekksmeny under healing

Den som mottar healing kan ofte føle prikking i huden, hendene, varme, kulde, energi som renner gjennom kroppen, se farger, gamle, fortrengte minner kan dukke opp, kan bli totalt avslappet, det er helt normalt og tegn på at kroppen jobber med å slippe det du ikke lenger har bruk for. Man kan ha forskjellige reaksjoner i etterkant som totalt avslappet, tretthet, full av energi, du kan plutselig få en innsikt som få puslebitene til å falle på plass. Alt er like normalt. Healingprosessen  kan jobbe i flere dager etterpå. Det er viktig å drikke mye vann som også hjelper kroppen med å rense seg.

Du trenger ikke å ha vondter i kroppen for å gå til healer, er du stresset eller overanstrengt så kan healing være en god måte å slippe tankekjøret og lande igjen.

Om du føler at dette er noe for deg så ta kontakt for time.