Om

Jeg er en intuitiv healer og spirituell veileder av den nye tid.

Min interesse for det alternative og alternativ behandling har jeg hatt i hele mitt voksne liv, og i min søken etter min indre åndelige utvikling har jeg gått på mange forskjellige alternative kurs, og har flere utdannelser innen healing.

Å arbeide med sitt indre innebærer å være ærlig med seg selv, å være villig til å åpne opp de stengte dørene i hjertet og slippe lyset inn.  Å slippe gamle mønster og tankesett. Å lære å elske seg selv. Den eneste vi kan endre på er oss selv. Når vi kommer i kontakt med vår ekte selv, vår ekte essens – da får vi også tilgang til vår indre visdom.

Jeg har mange verktøy som jeg jobber med intuitivt fra person til person. Jeg healer med en kombinasjon av healing og samtale. Mine hovedverktøy er min kanal og samtale med sjelen. Andre verktøy er røkelse, krystaller, trommer, pendel, m.m

Jeg har en 2 årig utdannelse fra Cyklus Center i Danmark – Healing, Clairvoyance og Kanalisering

Mine andre kurs og utdannelse kan du lese om på CV siden.

Min intensjon er å hjelpe mine medmennesker til å finne sin indre ro, harmoni og balanse.

Jeg bor på Ålgård  med familier min, her har jeg mitt behandlingsrom hjemme.

Invitasjoner til gruppehealing, meditasjoner og workshops legger jeg ut på min facebookside: CosmicPOWERHealing her kan du like siden og få invitasjonene inn på din facebook side så snart de blir lagt ut.